< News & Insights
/ March, 2020
10 activitats per a la festa de la dona 2020 a Barcelona

Fa dècades que les dones lluiten pels seus drets i la igualtat, i la lluita encara no ha acabat. Tot i que cal recordar-ho cada dia, el 8 de març és el dia reconegut com el Dia Internacional de les Dones.

Durant tot el mes hi ha molts esdeveniments culturals connectats al 8 de Març. Aquí va la nostra selecció!1. Vermut solidari del raval edició DONES.

El 7 de març serà l’edició especial del Vermut Solidari a l’Ateneu de Raval. O sigui, un homenatge a les dones, el dia previ el 8M. Vine a ballar i gaudir al costat de les grans músiques Bulle Aporriao i Sukarije.

2. Creative sessions networking especial dia de la Dona

L’ Imagincafè celebra el dia de la dona reunint 3 comunitats creatives. Seran presents: shesaid.so, esquerrana i Ladies, Wine & Design – Barcelona, ​​a més de la fundadora del magazine Musical Qualsevol nit, Paula Pérez. Amb l’última aprendràs a fer que un periodista es fixi en el teu projecte. Cal no oblidar-nos del taller de Charlotte Schneider, la qual ens ajudarà a relaxar-nos i a connectar amb el nostre cos. Una ocasió perfecta per aprendre des de dones professionals!

3. Estrogenfest 2020

Arriba la 6a edició de Festival de la Dona Artista. L’esdeveniment celebra amb música, arts visuals i artesania la dona artista. Vine i comparteix el teu projecte!

4. Ruda Fem. Fest: Cicle de lletres feministes de la Carbonera

Tercera edició del festival Ruda Fem Fest. Dones de tot el món parlen sobre el feminisme. Tot un mes dedicat a les dones en el món literari. T’ho perdràs?

5. Full Moon Run: especial dia de la dona

Una edició especial per al dia de la dona. L’única llum és la de la lluna. Una carrera dirigida per dones. Sense música, sense cronos, sense guanyadors. Gaudeix de l’experiència amb els cinc sentits.

6. La volta al mon en 80 ties

Una obra de teatre que et transportarà pels cinc continents. Coneix el testimoni de vuitanta dones, descobreix com ens ressona avui en dia el que van fer i tot el que van ser. Ens veiem a la Sala Atrium!

7. Petites histories, grans dones

Existeix un dia millor per aprendre sobre aquelles dones més importants? En diferents museus de la ciutat, com el MNAC o el Museu Marítim, trobaràs contacontes dedicats a elles.

8. Akelarre

Preguntes, qüestions, el perquè i les essències del feminisme. Un còctel d’espectacles que ens permeten parlar y probar la llibertat. Gaudeix de cabaret, comèdia, gamberrisme… Tot en una mateixa obra.

9. Muses. De l’ombra a la llum

Una exposició de fotografies per diferents parts del barri Gòtic. El muntatge realitzat per la fotògrafa Marta Fàbregas fa part del projecte de la fundació Setba de treure a la llum la violència masclista.

L’acció es conclourà el 10 de març amb una penjada de cartells a l’espai urbà. Un acte d’apoderament i denúncia col·lectiva.


10. Manifestación a Barcelona

A partir de les 17: 00 h arrenca a la Plaça Universitat de Barcelona la manifestació pel dia de la dona. Barcelona s’acoloreix de violeta.

Sharify app

Mai t’oblidis de la nostra aplicació! A Sharify trobaràs tots els plans que busques i et mantindrem actualitzats de tot allò que passa!