< News & Insights
/ March, 2020
Les 10 millors sèries per vèncer l’avorriment

És moment de ser responsables i quedar-nos a casa. Podem aprofitar aquest temps per dedicar-nos a nosaltres mateixos, acabar una sèrie, estar en família, cuinar el nostre plat preferit…

¡Durant aquestes setmanes, Sharify t’acompanyarà i t’ajudarà a vèncer l’avorriment! És per aquest motiu, que avui, et presentem les millors sèries per fer un marató durant aquests dies d’aïllament.

1. Vis a Vis

Tot comença quan la Macarena entra a la presó Cruz del Sur per delictes d’estafa, blanqueig de capital i alçament de bens. Ella creu que tot ha sigut un error i que no trigarà en tornar a ser lliure, no obstant, les coses prenen un camí diferent.

Poc a poc, la Macarena passa de ser una dóna innocent i ingènua per convertir-se en una dóna sense escrúpols.

On: Netflix

Gènere: Drama i suspens

2. La Casa de Papel

Una banda de lladres organitza durant 5 mesos l’atracament de les seves vides. Quin és el plà? Atracar la Fàbrica de la Moneda i Timbre!

Els seus personatges Tokio, Denver, Rio Nairobi, El Professor… i la seva trepidant trama, han deixat a mig món amb ganes de més i esperant la següent temporada.

Així que, si encara no has vist La Casa de Papel, és el moment de posar-te al dia i estar preparat per l’estrena de la pròxima temporada programada per el proper 3 d’abril.

On: Netflix

Gènere: Drama, suspens i acció.

3. Bron (El Puente)

Troben un cadàver col·locat exactament al mig del pont que separa Suècia de Dinamarca. Aquest és el misteriós inici de la sèrie que sens dubte et mantindrà enganxat amb els seus constants girs de trama.

Martin i Saga són dos policies que reben l’encàrrec de capturar al psicòpata que amb les seves accions pretén mostrar els majors problemes de la societat moderna.

On: Netflix

Gènere: Thriller

4. Hunters

Ens trobem en plens anys 70 i la ciutat de Nova York es converteix en el camp de batalla en el que un comando de jueus té la missió de caçar als centenars d’alts càrrecs de l’antic exèrcit nazi que es troben amagats al cor de la ciutat.

Durant el transcurs de la sèrie, podem veure una sagnant caça en la que el comando jueu tractarà de parar el pla nazi de construir un quart Reich als Estats Units.

On: Amazon Prime

Gènere: Thriller

5. Westworld

Westworld és un parc temàtic del futur en el que androides amb aparença humana i intel·ligència artificial, viuen a mercè dels visitants humans que gaudeixen de total llibertat dins del parc.

Però què passaria si els androides prenguessin consciència i comencessin a conspirar contra els humans que els tenen presos dins les barreres de Westworld?

On: HBO

Gènere: Ciència Ficció

6. Years and Years

Considerada una de les millors sèries actualment produïdes al Regne Unit. Years and Years ha revolucionat la crítica gràcies a la seva equilibrada mescla de gèneres.

Durant els seus 6 episodis, podem veure la vida quotidiana de la família Lyon que ha de viure en el dia a dia d’un futur proper en el que cada vegada amb més intensitat, es pateix l’efecte dels canvis polítics i socials que vivim nosaltres a l’actualitat.

On: HBO

Gènere: Drama familiar i ciència ficció

7. Altered Carbon

Altered Carbon i la seva estètica Cyberpunk amb influències de Blade Runner, es postula com una de les millors sèries de ciència ficció del moment.

Imagina’t el mon d’aquí 500 anys: l’ésser humà aconsegueix ser immortal gràcies a una tecnologia que permet transferir la ment d’un cos a un altre. Dins d’aquest escenari, Takeshi Kovacs és contractat per un multimilionari per investigar una conspiració en la que es troba immers.

On: Netflix

Gènere: Cyberpunk i policíaca

8. Fleabag

Guanyadora de 4 Emmys a l’edició del 2019, no pot faltar dins del nostre top 10 de series per veure durant el confinament.

Fleabag és una jove de 30 anys que passa per una crisi existencial provocada per la mort de la seva millor amiga. Immersa en una rutina plena de drames familiars i decepcions amoroses, la protagonista repta a l’espectador parlant-li de tu a tu al més pur estil de Frank Underwood (House of Cards), a no jutjar-la moralment.

Així que ja saps, encén el televisor i acompanya a Fleabag al llarg de la seva caòtica història infestada d’humor negre.

On: Amazon Prime

Gènere: Tragicomèdia

9. Death Note

El jove Light troba un quadern negre al pati de la seva escola, dins d’aquest s’hi troben unes instruccions que avisen que tant bon punt un nom d’una persona s’escrigui dins del quadern, morirà.

Light decideix utilitzar el quadern per netejar el mon de criminals. Però la Interpol no trigarà en infiltrar-se ver investigar les misterioses morts resultants del quadern.

On: Netflix

Gènere: Anime

10. Attack on Titans

Tot comença quan l’eren Jager decideix venjar-se per la mort de la seva mare i la destrucció de la ciutat en mans dels titans.

Més endavant, descobrirà que ell també pot convertir-se en tità, cosa que farà que el transcurs de la història canviï.

On: Netflix

Gènere: Anime

Un cop acabat aquest top 10, creus que ens hem oblidat d’alguna sèrie? Quina és la teva preferida?

Segueix-nos a les nostres xarxes socials i no t’oblidis de que amb Sharify App podràs trobar un bon grapat d’activitats per omplir el teu temps lliure durant aquests dies de confinament.

Sharify App