< News & Insights
/ December, 2019
Les 15 millors festes de cap d’any a Barcelona.

La nit més llarga de l’any s’apropa. Ja saps com celebrar-la? Sharify et porta les 15 millors festes de cap d’any a Barcelona.


1. Pacha Barcelona

El lema de la festa és “cal celebrar totes les coses bones i els bons moments que hem viscut els últims 365 dies, i hem de fer-ho amb energia”. Per això el club proposa per a aquesta última nit de l’any un repertori de música hip hop, R & B i els DJ residents del club.

2. Razzmatazz

La sala més gran de la ciutat també celebra aquesta nit tan especial, amb música en totes les seves sales i per a tots els gustos amb el millor de la seva programació habitual. Prepareu les vostres ungles i el raïm, que aquest 2020 comença a Trazz-Trazz!   

3. Input

A tu el que t’agrada és el tech-house? Aquest Cap d’Any és una ocasió d’or per començar l’any amb Paco Osuna com a DJ i productor, un dels artistes amb més renom de la indústria.

4. Ocaña

La festa Glove ja agrada per naturalesa, però a més per Cap d’Any, seran dues pistes de ball i una sala sorpresa al Ocaña on es faran performances amb DJ encarregats d’animar a tots en aquest local de la Plaça Reial.

5.  Clubhaus

Clubhaus ha decidit convertir-se en el Club Caos aquest Cap d’Any per donar la benvinguda a l’any nou. Proposen menjar, art i joc: menú degustació, barra lliure, entre d’altres. Un festassa en què el caos regnarà fins que el cos aguanti. 

6. Campanades de Cap D’Any

El 2020 també tindrà les seves campanades tradicionals. Per a qui vol celebrar l’any nou al carrer, la festa serà a la plaça d’Espanya, on a les 12 en punt començaran les 12 campanades que donaran el ritme per menjar els 12 raïms. Tot serà acompanyat per un magnífic espectacle pirotècnic, llums i flames. Les coreografies començaran a les 21:30, mentre que les grans celebracions tindran lloc des de les 23:48 fins a les 00:12.     

7. Cap D’Any al Poble Espanyol

Una de les festes més emblemàtiques de la ciutat! Un mix perfecte de bon rotllo, música, copes i raïm, I a ballar fins a les 6!!  

8. City Hall

Per a tots els amants de la música electrònica la festa és al City Hall. El 2020 comença amb una doble proposta: PAWSA, des de Londres, un dels artistes emergents de l’escena techno house i FER BR Dj, espanyol classe 1984. Que comenci la festa!

9. Macarena

Al Macarena, el 2020 comença per la porta gran, amb els millors Dj residents i convidats estrelles. A punt per ballar tota la nit?

10. Cap d’Any amb Allioli Olé 

La millor festa LGTB de Barcelona des de fa 3 anys. Set hores de hits per a donar-li la benvinguda a l’any 2020, ‘Allioli Olé t’espera!  

11.  NYE Grup Arena 2019

Ets dels fan de les discos Arena? Aquest any el grup muntarà una única festa, en dos espais Arena Madre i Arena Classic, ¡la diversió està assegurada! 

12. Sutton

Per acollir el nou any, Sutton ofereix una festa amb codi de vestimenta elegant i reservada a majors de 23 anys ¡per començar el nou any amb estil!

13. Jamboree

En Jamboree entrarem a l’any 2020 a ritme de R & B, hip – hop i Dance Hall, prepareu les sabates i ¡a trencar la pista!

14. Opium

Hi ha res millor que començar el 2020 amb vistes al mar? A Opium Barcelona saben que no, per això t’ofereixen una gran festa, començant per el sopar a la terrassa davant de la platja, brindis de mitjanit i a ballar fins a la matinada amb còctels, DJ i bon ambient.

15. El Row

Consell!! No gastis totes les teves energies la nit del 31 o no podràs gaudir del primer Row de l’any 2020. El primer dia de l’any Barcelona estarà sota Rowsattack! 

Sharify App

Esteu preparats per la Gran Festa? A l’aplicació trobareu molts plans per gaudir de la nit de Cap d’Any!