< News & Insights
/ December, 2019
Mercats de Nadal 2019 a Barcelona

L’esperit nadalenc ja ens ha envaït! A Sharify avui et portem per els millors mercats de Barcelona.


1. Palo Market Alternative Xmas Market

Carrer dels Pellaires 30, Barcelona.

Durant el cap de setmana des de 21 / 12- 05/01 podem trobar productes locals i de petits creadors. Tot acompanyat de música i gastronomia. Si el teu estil és l’alternatiu aquest és el teu esdeveniment!


2. Fira de Santa Llúcia

Catedral de Barcelona.

Fa 230 anys omple el cor del gòtic amb productes nadalencs tradicionals i activitats per els més petits. Fins al 23 de desembre, la Fira de Santa Llúcia és una molt bona opció per a submergir-se de ple en l’esperit nadalenc!


3. Fira de Nadal Port Vell

Plaça del portal de la pau, davant del monument a Colom.

Per el 150 aniversari del port de Barcelona, ​​fins al 5 de gener, la ciutat estrena el seu primer mercat nadalenc en aquesta zona. 5000 m2 de parades per a tots els gustos, a més d’una zona gastronòmica i un escenari. Un arbre de 31m d’alçada i amb una il·luminació de tecnologia de leds acaba de crear un atmósfera nadalenca.


4. Fira de Nadal a la  Sagrada Familia

Plaça de la Sagrada Familia.

A l’Eixample hi trobem des de fa 60 anys la fira de Nadal a Sagrada Família. Fins al 23 de desembre, trobaràs al voltant de 100 llocs: artesanals, pessebres, gastronomia i decoracions nadalenques. Tot sota la majestuosa Sagrada Família, impossible de perdre!


5. Fira de  la Gran Via

Gran Via de Barcelona.

Entre els carrers Muntaner i Rocafort, es desenvolupa una de les fires més grans de la ciutat. Des del 19 de desembre fins al 5 de gener pots trobar tot tipus de joguines, llaminadures i regals. És la fira més aconsellada per a aquells que aprofiten les compres nadalenques fins a l’últim moment.


Sharify app

A Sharify ens encanta el Nadal, a l’aplicació trobaràs molts plans per gaudir d’aquestes festes!