< News & Insights
/ January, 2020
Què fer a Barcelona al gener?

Les festes estan acabant i sembla que el fred arribarà aviat a Barcelona. Però no cal posar-se trist, Sharify et planteja 10 plans que no et pots perdre per mantenir-se en escalfor durant tot el mes!


1. Cavalcada de reis

Quan: El 5 de gener a les 16:00h.
On: L’inici és al Moll de la Fusta.
Que: A les 16:00h, el Reis arribaran des de les terres llunyanes a Barcelona, més precisament, a Moll de la Fusta. A les 18:00h començaran la seva desfilada des d’Av. Marquès de l’Argentera i el recorregut seguirà per Pla de Palau, Pg. Isabel II, Via Laietana, pl. Urquinaona, Fontanella, pl. Catalunya, Pelayo, pl. Universitat, rda. Sant Antoni, Sepúlveda, Urgell, pl. Espanya, av. Reina Maria Cristina i av. de Rius i Taulet, on està previst que arribin cap a les 21.10 h.

2. Tot a 1 euro by Two Market: Christmas Edition.

Quan: El 5 de gener a les 10:00h
On: Ovella Negra Poblenou
Què: En recerca d’un regal original per a Reis? Entre els llocs trobaràs des de roba fins electrònica i objectes per a la llar, i tot per 1 € o menys!

3. Drap-Art ’19

Quan: Fins el 19 de gener
On: Museu Marítim de Barcelona
Què: Torna l’exposició d’art sostenible. Una vintena d’artistes ens mostren com podem enfrontar una problemàtica actual en l’art. Els materials usats són diversos i originals: llecs, restes de plàstics, restes animals, cartró, …
L’exposició compta amb diverses activitats, entre elles: visites guiades, tallers i un mercat.

4. Fleadonia

Quan: 5 de gener
On: Plaça Salvador Seguí, al Raval
Què: Estands, vermut i música, gent de barri i curiosos en recerca dels últims regals per als Reis. Aquí tens el teu pla de diumenge!

5. Voll-Damm Barcelona Jazz Festival

Quan: Tot el mes
On: Diverses sales, entre les quals Palau de la Música, Luz de Gas, Conservatori de Liceu, l’Auditori i Razzmatazz
Què: El major festival de jazz del país celebra 51 anys. Segueix sent una cita que no et pots perdre si ets un amant del gènere.

6. Exposició de peces Lego

Quan: Tot el mes
On: Cúpula Centre comercial Arena
Què: Fins el 23 de febrer Barcelona acollirà la exposició més gran de peces Lego. Podràs caminar entre més de 100 figures icòniques, entre les quals destaquen una batmóvil i el titànic, dividides en 12 àrees temàtiques.

7. Festa Major de Sant Antoni

Quan: Des del 17 fins el 26 de Gener
On: Barri de Sant Antoni
Què: Any nou, tornen les festes de barri. Sant Antoni comença l’any acompanyat per totes les tradicions catalanes: correfoc, els Diables de Sant Antoni, la Porca, Els Tres Tombs i els Gegants.

8. AIDA al Liceu Opera de Barcelona

Quan: Des del dilluns 13 de gener fins diumenge 2 de febrer
On: Gran Teatre del Liceu, Barcelona
Que: Tornen els decorats hiperrealistes de Josep Mestres Cabanes, realitzats al 1945 i que mostren amb tot el seu esplendor la gran escola de l’escenografia catalana. El rerefons de l’antic Egipte, és l’excusa per tractar la temàtica amb grans escenes simfonicocorals, sense oblidar les magnífiques àrees que recorren l’extensa partitura. Debut de la soprano nord-americana Àngela Meade al Liceu.


9. Festival de la infància

Quan: Del 27 de Desembre al 04 de gener, de 11h a 20h
On: Recinte firal de Montjuïc
Que: És un esdeveniment que es dirigeix a nens de 4 a 12 anys d’edat i les seves famílies. Aquest any, els nens gaudiran amb jocs i tallers, practicaran esport, aprendran sobre el món de l’art, la cultura, la tecnologia i la solidaritat. És un esdeveniment únic que transmet els valors de el futur en un entorn divertit.

10. Rockelona Festival

Quan: 11 de gener de 2020 a les 20: 30h
On: SALA SALAMANDRA. Avinguda del Carrilet, 235
Que: Ets amant de la música rock? Rockelona festival és el teu lloc. Un concert de rock per començar l’any amb 11 BIS + artistes convidats BARRENA I TAYO.


Sharify app

No t’oblidis de la nostre aplicacio! On trobaràs actualitzats tots els plans per aquest mes!