< News & Insights
/ June, 2020
Què fer aquest Sant Joan 2020 a Barcelona?

La celebració de Sant Joan d’aquest any 2020 serà diferent de les revetlles de Sant Joan que coneixem fins ara. Això no vol dir que no es pugui celebrar una de les festes més esperades.

En la celebració d’aquest any no es permetran reunions ni concentracions de moltes persones. Malgrat ser una de les festes més massives, caldrà celebrar Sant Joan de forma responsable i respectant les mesures de seguretat i higiene. Les platges de Barcelona es mantindran tancades des de les 20 hores del 23 de juny fins a les 10 hores del dia 24.

On i com celebrar Sant Joan?


1. La Rebuda de la Flama de Canigó

A aquesta antiga tradició de Sant Joan aquest any només podran acudir les quadrilles més conegudes de la ciutat amb invitació prèvia, com colles de foc ‘. Igual que cada any participaran la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, ​​l’Àliga i els Gegants de la Ciutat. Al seu torn l’acte es podrà seguir en directe des de la pàgina de Facebook de Cultura Popular de Barcelona (https://www.facebook.com/culturapopularbcn) a partir de les 17 h del dia 23.

mercatdelamerçe.cat
barcelona.cat

2. La Tele-Revetlla Folk al C.A.T.

Es podrà seguir aquesta revetlla retransmesa a partir de les 22 h del dia 23 de juny pels canals de YouTube de Cultura Popular de Barcelona (https://www.youtube.com/user/culturapopularbcn) i del Tradicionàrius. En la qual es podrà gaudir de música de diferents grups de folk.

barcelona.cat
tradicionarius.cat

3. Concurs de fotografia a Instagram

Al barri de Sarrià – Sant Gervasi s’organitza un concurs de fotografia a través dels balcons i de la plataforma Instagram. Organitzat pels Diables infantils de Sarrià i la seva associació de veïns. La idea és decorar els balcons amb motius de Sant Joan, i pujar-les a Instagram amb el hashtag #RevetllaFase3.

casaorlandi.cat
timeout.cat

4. Sessió de DJ al Casal de Can Travi

La sessió de DJ al Casal de Can Travi està organitzat per Cultura Confitada d’Horta – Guinardó. Des del seu canal de YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCGQL6pneWbmx2V35DdFvzZA) podràs gaudir de la música de Karmela’s DJ, dos joves de barri del Carmel, que des de fa 3 anys organitzen el Festival Karmela Fest a les festes majors de barri.

@cbcantravi
sortimbcn.cat

5. Cicle de ‘Foc i Tradicions’

Des del Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu han preparat la campanya nomenada el cicle de Foc i tradicions o ‘Foc i Tradicions’. La campanya comptarà amb 4 càpsules de vídeo on apareixeran diferents persones relacionades amb la festa de foc i la seva evolució. Aquestes càpsules seran La festa a la ciutat, El Sant Joan més folklòric: rituals i costums, Diables, festa i foc i Foc i dona, i es podran veure al Facebook de Can calta (https://www.facebook.com/cmcpsa).

barcelona.cat
llegendesdecatalunya.cat

Aquestes són les propostes Sharies per aquest Sant Joan diferent! Pots trobar més plans en Sharify App.


⚡️Wanna share this article?⚡️
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter